Mohammed Ali Aziz
Foto: Hannele Piirainen

Välkommen Mohammed!

Vi är glada och stolta över att kunna presentera vår nya medarbetare - Mohammed Ali Aziz, som har börjat arbeta som utvecklare hos oss.

Du har arbetat här i två månader nu, hur känns det?

- Jag är väldigt nöjd med att arbeta på Odd Hill. Arbetsmiljön, arbetskamraterna och arbetsplatsen är toppen. Kollegorna är trevliga och hjälpsamma och kontoret är jättefint!

Mohammed Ali Aziz

Hur började ditt intresse för webbutveckling?

- På gymnasiet läste jag till CNC-operatör och det var under en kurs i webbutveckling som jag upptäckte att jag var mycket mer intresserad av det. Och på den vägen är det. Jag gick sedan vidare och läste webbapplikationsutveckling på Plushögskolan. Där lärde jag mig både front- och backend samt olika språk inom webbprogrammering.

Vad är det roligaste med att arbeta som utvecklare?

- Att jag lär mig nya saker varje dag. Ingen dag är den andra lik, jag har turen att aldrig fastna i rutiner. Det är oerhört givande att kunna utveckla sina kunskaper varje dag.

Vilka kunskaper har du hittills utvecklat här på Odd Hill?

- Jag har lärt mig mycket om Drupal, som är helt ny mark för mig. Både front-end och backend, jag har även satt mig in i Tessituramodulen (Tessitura erbjuder produkter och tjänster för organisationer inom konst, kultur och underhållning).

Tack för pratstunden, hoppas du fortsätter trivas och utvecklas Mohammed!