Vi söker utvecklare inom både frontend och backend med kunskaper inom framför allt PHP och Javascript.

Vem är du?

Vi söker dig som är utvecklare inom frontend, backend eller full-stack. Du älskar att arbeta med Open Source och delar gärna med dig av din kunskap till andra. Du har en gedigen kunskap inom PHP, Javascript eller båda. Kunskap om och erfarenhet av Drupal CMSKeystoneReact och MEAN-stack är meriterande.

Vilka är vi?

Odd Hill är en digital produktionsbyrå med fokus på webbutveckling inom Open Source.

På Odd Hill är kvalitetsarbete och innovation viktigt, vi förbättrar ständigt våra interna arbetsrutiner och våra medarbetare är öppna och delar med sig av sin kunskap. Vi arbetar mycket med att hålla oss tekniskt i framkant, varje månad avsätter vi en heldag till arbete med att undersöka nya tekniker och verktyg. Samtliga medarbetare har dessutom möjlighet till individuell fortbildning på arbetstid. Vi sitter i fina lokaler i centrala Malmö tillsammans med vår systerbyrå 040 Internet.

Kunder i urval: Tetra Pak, ESS, Medicon Village, Malmö FF, Malmö Stadsteater Läs mer om oss och hur vi arbetar här.

Så söker du

Personligt brev, CV och eventuell Github-länk till jobb@oddhill.se. Ansök senast den 28:e februari. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.