Bland kläder, böcker och alldeles fantastiska lunchwraps, finns det plats för såväl flaggtillverkning som sticklingsbyten. Vi befinner oss på MFFs Supporterhus i Malmö tillsammans med deras ordförande Christian Bruun och Odd Hills medarbetare Erik Johansson.

Christian Bruun berättar om verksamheten.

-Supporterhuset är en fristående ideell förening som fungerar som träffpunkt och är öppen för alla som vill engagera sig. Idag har verksamheten drygt 600 medlemmar. Föreningen verkar för en positiv supporterkultur och fungerar också som en mötesplats för MFF:are. Sponsorer är ständigt tillströmmande. Bara i år har det tillkommit 12 nya företag som stöttar vår verksamhet.

Odd Hill är en av Supporterhusets sponsorer. Erik Johansson från Odd Hill tog initiativet till att Odd Hill skulle sponsra verksamheten.

-I Supporterhusets verksamhet träffas många ungdomar och tanken är att vi kan väcka intresset för IT och web och erbjuda unga praktikplats och kontakter till yrkeslivet. I supporterkulturen kan ungdomar tyvärr hamna i destruktiva miljöer men här kan unga måla flaggor och nätverka med företagare och jag är stolt över att min arbetsplats kan vara med och bidra till det, säger Erik Johansson.