Vi är glada och stolta över att presentera vår nya medarbetare - Sebastian Larsson, som precis har börjat arbeta som frontend-utvecklare hos oss.

Du har varit här på Odd Hill i snart en vecka, hur känns det?

- Det känns bra, mycket nytt och många nya att lära känna. Alla är snälla och trevliga. Här kommer jag att trivas jättebra!

Hur började ditt intresse för webbutveckling?

- Vi har alltid haft dator hemma. Farsan arbetade med datorer och vi var supertidiga med att ha internet hemma. Jag fastnade för textbaserade spel som väckte min nyfikenhet och intresse. Efter flera år började jag pyssla lite med HTML och CSS och upptäckte att jag kunde göra en knapp, byta färg på bakgrunden och så vidare. När jag sedan blev föräldraledig började jag prova ännu mer eftersom intresset fanns där. Jag minns att jag tänkte att "om webbutveckling är som jag tror att det är, så kommer jag att tycka att det är fantastiskt". Sedan studerade jag spelprogrammering för iPhone och Android på Malmö Yrkeshögskola och på den vägen blev jag frontend-utvecklare och arbetade på ett startup-bolag innan jag landade här. 

Vad är det roligaste med att arbeta som webbutvecklare?

Det roliga är knepet och knåpet, det vill säga själva skapandet, att det blir någonting verkligt av det. Jag kan inte dreja krukor eller måla tavlor, så det är en härlig känsla att kunna skapa något som jag kan visa upp. Det är som Rubiks kub och Sudoku med mycket frustration, som leder till små segrar, vilka i sin tur är värda all den där frustrationen. Jag skulle vilja säga att det är samma sak som gör att folk vinterbadar - det är skönt efteråt. 

Vad ser du fram emot här på Odd Hill?

- Jag ser fram emot att bli vass på CSS och Drupal såklart. Javascript ska också bli roligt att syssla med. Jag vill också bli duktig på att jobba i team, kommunicera bra, vara strukturerad och bli en bra teamplayer.

Tack för pratstunden, hoppas du fortsätter trivas Sebastian!