Hej Michelle, varmt välkommen till Odd Hill! Vad kommer du att göra hos oss och vad är din nya roll?

Jag kommer att jobba som projektledare. Min förhoppning är att jag ska kunna bidra strategiskt till projekten och finnas med i kundens process redan vid problemställningen/utmaningen/målet etc. och att vi tillsammans kan jobba fram en lösning. Jag har en bred bakgrund som från början inte är av digital inriktning, vilket jag också tror är en styrka. Att jag kan tänka affärsrelaterat istället för att hoppa rakt in i utveckling eller en teknisk lösning.

Berätta lite om din bakgrund, vad gjorde du innan du kom till Odd Hill?

Min bakgrund är inom försäljningsutveckling,  CRM, traditionell marknadsföring, personalledning och projektledning. De senaste åren har jag kompletterat detta med digital marknadsföring och webb. Jag har tex certifieringar i Google analytics, google ads och google shopping.

Vad ser du fram emot mest?

Jag ser mest fram emot att tillsammans med Odd Hill hitta nya vägar att jobba för att leverera ett så bra resultat som möjligt för våra kunder. Jag ser också fram emot att hitta nya spännande kunder och projekt där jag och mina kollegor får utmanas och växa Och så klart få utmana våra kunder tillbaka. Det är alltid spännande att driva projekt där personer från olika branscher och med olika bakgrunder möts och tillsammans arbetar mot samma visioner och mål.

Vi hoppas att du ska trivas och vi alla hälsar Michelle varmt välkommen till oss!