Välkommen Michaela!

Möt Michaela Nilsson, vårt senaste tillskott till Odd Family! Jag ställde några frågor för att kunna ge er en bild av vår nya projektledare:

Hej och välkommen till Odd Hill Michaela!

- Tackar!

Michaela Nilsson

Michaela Nilsson

Berätta om din bakgrund! Vad har du gjort tidigare?

- Jag har en kandidatexamen från Malmö Högskola, där jag läst till Produktionsledare inom Media. Jag har bland annat jobbat som kommunikationsassistent på Tetra Pak och efter utbildningen åkte jag till Los Angeles för att arbeta på Svensk-Amerikanska Handelskammaren med deras nätverksevent, bl a avslutades tiden där med ett stort event – The Swedish Affär – tillsammans med Dataspelsbranschen och Media Evolution. De senaste åren har jag varit på Redloop där jag jobbade som produktions- och projektledare för kunder som IKEA, Tetra Pak och Sony Mobile.

Vad är roligast med att arbeta som projektledare?

- Att jobba tillsammans med ett team av kreativa människor och se deras olikheter och kompetenser inom diverse projekt, både som individ och hur de arbetar. Samtidigt som man får jobba med olika kunder och få insikt i deras värld och lära känna deras produkt eller tjänst.

Du har nu arbetat hos oss i ungefär en vecka, berätta om dina första intryck!

- Första intrycken har varit över förväntan, alla har varit så välkomnande, positiva och hjälpt mig komma igång. Jag fick ju t o m en fredagsfika!

Tack för pratstunden, hoppas att du ska trivas!

- Säkert!