Oddhill utvecklar applikationer

Applikationer

Applikationer är fantastiska. De gör livet enklare för kunderna eller medarbetarna, oavsett om de bor i en mobil eller på en webbsida. Det finns få problem som inte en app kan lösa eller lindra. Utmana oss gärna. Har du en idé? Vi hjälper dig att förverkliga den.

Skräddarsydda applikationer för webb eller mobil

Digitaliseringen öppnar upp nya möjligheter. Saker vi tidigare knappt vågat drömma om är idag inom räckhåll, och inte bara för de resursstarka aktörerna. Plötsligt blir det möjligt att ta fram den där appen som ökar servicen mot kunderna, eller en som löser tidskrävande interna processer. Kanske inte riktigt som att slå med trollstaven, men nästan.

Samtidigt är det viktigt att påminna sig om att konkurrenterna befinner sig i samma sits som ni. Och även kundernas förväntningar har snabbt flyttats framåt. Tiden är en viktig faktor och det blir allt viktigare att snabbt agera på sina appidéer. Snarare än att sitta för länge på sin kammare och tänka.

Från idé till flygfärdig app på kortast möjliga tid

Därför har vi på Odd Hill arbetat fram vår egen metod för att snabbt kunna ta fram flygfärdiga applikationer. Vår process möjliggör att tidigt få fram prototyper som kan testas på målgruppen. Det gör att vi snabbt kan ringa in framgångsfaktorerna och lägga fokus på det som användarna värdesätter. På så sätt kan vi snabbt få upp en fungerande version av appen i drift, som sedan kan byggas på och förbättras iterativt.

De olika stegen i Odd Hills process

ikon

Kartlägga & förstå

Vi lär känna er verksamhet och kartlägger era målgrupper och behov.
ikon

Kravställa & definiera

Vi omvandlar det vi lärt oss till wireframes, design och en plan för hur applikationen ska byggas.
ikon

Bygga & kvalitetssäkra

Vi börjar med det grundläggande och bygger sedan på och förädlar enligt principen mest prioriterat först.
ikon

Leverera & repetera

Driftsättning med en infrastruktur som kan förvaltas och vidareutvecklas på ett effektivt och säkert sätt.

Vi har samlat den kompetens som behövs i huset

Hos Odd Hill får du ett dedikerat och erfaret team. Deras huvudfokus är att ta ditt projekt från idé till färdig produkt och sedan vidare till förvaltning under hela livscykeln. Vi tror stenhårt på en transparent och inkluderande process där du ingår som en naturlig medlem i teamet på Odd Hill. Du kan er verksamhet och målgrupp till fullo och vi är experter på teknik och UX.

OddHill är en stark och viktig partner till oss i utvecklingen av vår hemsida och vårt onboardingflöde. Som byrå är OddHill med oss hela vägen från idé till färdigt resultat och alltid med fokus på kvalité, en god kundupplevelse och en hög förståelse för den reglerade bransch vi verkar i.

Pontus von Sydow, Commercial Manager, Lån & Sparbank Sverige

Varför Odd Hill?

Vi har lärt oss att det är vårt sätt att att engagera oss i våra kundrelationer som får oss att sticka ut. Vi ser relationen med dig som kund som ett långsiktigt partnerskap, byggt på öppenhet och förtroende. Vi tror på ärlighet, transparens, ödmjukhet och att vara sig själv. Med ett sådant partnerskap som grund kan vi uträtta storverk tillsammans.

Tjänster

UI/UX-design
Utveckling
Övervakning
Säkerhet

Verktyg & tekniker

React Native
React
Node
Symfony
Drupal
  • Olof Bokedal - Operativ chef på Odd Hill
    Kontaktperson
    Olof Bokedal
    Operativ chef