Jobba hos oss

Karriär

Vi är ett gäng utvecklare, tekniskt ansvariga, UX/UI-designers och projektledare som alla älskar vår digitala värld. Gör du också det?

Ta dig en titt nedan om vi har en tjänst som passar dig – annars kan du alltid skicka en spontanansökan. Vi blir glada bara av att höra ifrån just dig.

Just nu letar vi efter:

Senior backend utvecklare med fokus på PHP

Du kan skicka in din spontanansökan med ett personligt brev och CV till jobb@oddhill.se

  • Back-end utvecklare?
    Vi har redan förberett ett arbetsprov på Github som du kan skicka med till oss.
  • Front-end utvecklare?
    Även här finns ett förberett arbetsprov på Github som du kan skicka med.
  • Designer?
    Glöm inte att bifoga din portfolio.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! ❤️

Vad jag gillar mest på Odd Hill? Grymma kollegor, work-life balance och möjlighet att utvecklas tillsammans med våra kunder.

Emil Seres

Vi gillar att dela

Vi vill att vår arbetsplats har ett öppet klimat där inga frågor är för dumma. Här delar vi alla med oss av vår kunskap, tankar, glädje och oro. Hos oss är det viktigt att du luftar dina tankar med dina kollegor, kunder och medmänniskor.

Du växer, vi växer

Personlig utveckling är jätteviktig för oss. Om du utvecklas, utvecklas vi och våra kunder får ta del av nya kunskaper och insikter. Alla våra medarbetare har en personlig utvecklingsbudget avsatt varje år för att säkerställa att vi alltid är i rörelse framåt och blir ännu bättre.

Vi löser saker tillsammans

Vi gillar att bli utmanade. Och att aldrig känna oss för säkra på vår sak. Därför välkomnar vi problemlösning som ingen annan klarar av. Vi antar helt enkelt utmaningar och finner glädje i att lösa dem.

Vi är lite bättre

Vi har slutat att tävla med andra byråer. Det är helt enkelt inte viktigt för oss. Vi tävlar för våra kunder. Vi vill överträffa deras förväntningar. Förflytta gränser och bli det bästa vi bara kan bli för dem. Vi har höga krav på oss själva och jobbar hårt för att leva upp till dessa varje dag.