Jobba hos oss

Karriär

Vi letar alltid efter nya härliga kollegor. Det kanske du också gör? Just nu är vi på jakt efter en backend-utvecklare. Sök eller tipsa någon du känner. Hur du söker hittar du längst ner på sidan.

Vi gillar att dela

Vi vill att vår arbetsplats har ett öppet klimat där inga frågor är för dumma. Här delar vi alla med oss av vår kunskap, tankar, glädje och oro. Hos oss är det viktigt att du luftar dina tankar med dina kollegor, kunder och medmänniskor. 

Du växer, vi växer

Personlig utveckling är jätteviktig för oss. Om du utvecklas, utvecklas vi och våra kunder får ta del av nya kunskaper och insikter. Alla våra medarbetare har en personlig utvecklingsbudget avsatt varje år för att säkerställa att vi alltid är i rörelse framåt och blir ännu bättre.

Vi är lite bättre

Vi har slutat att tävla med andra byråer. Det är helt enkelt inte viktigt för oss. Vi tävlar för våra kunder. Vi vill överträffa deras förväntningar. Förflytta gränser och bli det bästa vi bara kan bli för dem. Vi har höga krav på oss själva och jobbar hårt för att leva upp till dessa varje dag.

Vi löser saker tillsammans

Vi gillar att bli utmanade. Och att aldrig känna oss för säkra på vår sak. Därför välkomnar vi problemlösning som ingen annan klarar av. Vi antar helt enkelt utmaningar och finner glädje i att lösa dem.

Ansökan

Skicka din ansökan med ett personligt brev och CV till jobb@oddhill.se.

Är du utvecklare får du gärna skicka valfri Github-länk och för dig som är frontendare har vi redan förberett ett arbetsprov på Github som du kan skicka till oss.

Aspirerar du på en roll inom design så skicka med din portfolio.
 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! ❤️