En rubiks kub mot en gul bakgrund med kod

Senior backend utvecklare med fokus på PHP

apr 27, 2021

Är du en erfaren och driven backend-utvecklare som älskar att lösa problem och skapa värde åt kund? Gillar du att jobba metodiskt och kvalitetssäkert? Trivs du när det är högt i tak och det finns ett stort engagemang både för personalen och det man levererar tillsammans. Då ska du söka den här tjänsten.

Vi tror att du är en lösningsorienterad person som gillar att lära dig mer inom ditt kunskapsområde och är intresserad av att förmedla det vidare. Du är ansvarstagande och självgående, men samtidigt en lagspelare. Du gillar att bygga lösningar av hög kvalitet med fokus på att skapa affärsnytta för kunden.

Du strävar alltid efter att skriva kod som är funktionell, tillförlitlig, robust och enkel att underhålla. 
För dig är kvalitet en viktig ledstjärna, både när det gäller kod och dokumentation. Du är analytisk och gillar att använda det i ditt arbete. 

Vi erbjuder:

Hos oss hittar du en öppen och inkluderande arbetskultur. Du får jobba med spännande och utvecklande kundprojekt tillsammans med sköna kollegor. Kan du inte Drupal så kommer du att få lära dig det här. På Odd Hill lägger vi stor vikt vid personlig utveckling, ett varmt arbetsklimat och en bra work/life-balans. Vi sitter centralt i fina lokaler med närhet till kollektivtrafik och bra lunchutbud.

Kompetenskrav:

  • PHP
  • SQL
  • Git, Gitflow
  • Estimering och kravställning
  • Relevant utbildning
  • Det är meriterande om du också har kunskaper i Drupal och javascript

För frågor och mer information:

Olof Bokedal

olof.bokedal@oddhill.se
0768 58 22 10

Ansökan:

Skicka din ansökan med ett personligt brev, CV och gärna även Githublänk till jobb@oddhill.se. Vi hanterar alla ansökningar löpande.

Ansök