Vi är Odd Hill

Om oss

På den digitala byrån Odd Hill i Malmö sitter närmare 30 utvecklare, tekniskt ansvariga, UX/UI-designers, projektledare och ibland även kunder. Vi är måna om att ha en öppen atmosfär där vi kan jobba där det passar. Som kund är du varmt välkommen att sitta här, oavsett om du vill följa processen i ditt projekt eller bara ha lite omväxling.

Utbildning för inspiration och tillväxt

Vi delar mycket kunskap, idéer och inspiration med varandra och tar del av aktuella branschnyheter. 

Eftersom vi verkligen värdesätter tillväxt både för kunder och medarbetare har vi en pott avsatt för varje medarbetares egen fortbildning

Inkluderande och lite krävande

Vårt ledord är transparens, öppenhet och mod. Vi vill gärna vara en stor kram just när du behöver den som bäst. Men när du väljer Odd hill är det ytterligare några saker du kan vänta dig.

Odd Hill Team

Samarbete utifrån ledorden

Vi kommer att ställa många frågor. I inledningsfasen kan vi knappast få tillräckligt med information och material ifrån dig, och ju mer du kan berätta om tidigare lärdomar, utmaningar och om vad du förväntar dig – desto bättre. 

Det är du som känner ditt varumärke och dina målgrupper bäst, och tillsammans hjälps vi åt att forma det som vi sedan lanserar. Vårt jobb är att berätta hur vi ska ta oss dit (strategin), hur det ska se ut (UX-design), och hur det ska fungera (utvecklingen.) Det förutsätter att vi är öppna och transparenta med varandra.

Systrar och bröder

Beroende på dina behov och storleken samarbetar vi med våra systerbyråer inom Sjöbergska huset: 040, den lilla byrån med de största proffsen, och OAWA, ess på webbapplikationer med fokus på mätning, digital marknadsföring och e-handel.

Vinnare av Publishingpriset 2019

Odd Hill var tvåfaldig vinnare av Publishingpriset 2019 för arbetet med Tourism in Skånes officiella webbplats visitskane.com

Kompetens och kvalitet 

Räkna med att bli utmanad. Vi vill alltid överträffa våra kunders förväntningar och då går det inte alltid att bara leverera det som efterfrågas. 

Det kan bero på att det inte är fullt realistiskt, inte ryms inom budget, inte har potential att leda till det du vill uppnå – eller att vi ser flera alternativ som av olika anledningar är ännu bättre än det du tänkt dig. 

Vi hoppas att du uppskattar att vi sätter kvalitet först och högst och att just det är en av anledningarna att du väljer att jobba med oss.

Lyssna på vår podcast!

I vår podcast Odd Pod pratar vi om allt inom webb. Vi pratar om såväl välkända som okända, gamla som nya, men alltid aktuella ämnen. Podcasten finns också på Spotify och Apples Podcast app. God lyssning!