Dragkedjor

Projektledare och marknadsförare

Motiveras du av att hjälpa kunder med deras digitala utmaningar? Har du samtidigt bred kunskap inom marknadsföring? Då har vi en spännande tjänst för dig! Odd Hill söker nu en projektledare inom webb som arbetar med kundprojekt på 50% och med marknadsföringen av Odd Hill på 50%.

Som projektledare på Odd Hill är du länken mellan kunden och teamet. Du drivs av att utveckla kundens affär och bidra med värde in i kundens organisation. Du är med hela vägen i projektet från workshop och förstudie, till framtagningen av design och utvecklingen av den digitala lösningen. Du behöver inte ha kunskap inom webbutveckling men vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva webb- och eller utvecklingsprojekt för kunds räkning eller som konsult. Det är ett stort plus om du har en vana i agil projektmetodik, med fördel i scrum. Din viktigaste roll som projektledare är att styra förväntningar från kund och team på 5-8 personer samt se till så att projekt i miljonklassen håller budget och tidsplan.

 

Den andra hälften av tiden vill vi att du driver och utvecklar Odd Hills marknadsföring, från strategi till genomförande. Du ska kunna analys inom mätverktyg som Google Analytics och Google Search Console. Det är även önskvärt att kunna annonsering i sökmotorer, LinkedIn och Facebook. I den rent tekniska implementationen får du hjälp av vår systerbyrå OAWA. Du ska också ha breda kunskaper inom SEO och vara en fena på att skriva sökmotoroptimerade artiklar. Odd Hill har en egen podcast, Odd Pod, som du kommer att ansvara för att planera och moderera. Det är inget krav, men gillar du att hålla föredrag inför publik tex på konferenser eller webinars är det välkommet. Vi ser gärna att du är duktig på att se helheten och hur saker hänger ihop. Något som även är viktigt i ditt arbete med kundprojekt. 

 

Odd Hill är en digital byrå som funnits i 10 år och har idag ett tjugotal medarbetare. Vi har ett eget kontorshus bakom Caroli i centrala Malmö som vi delar med våra systerbolag, och här arbetar ca 30 utvecklare, UX/UI designers och strategiska projektledare med att förverkliga våra kunders behov i digitala lösningar. Vi lägger stor vikt vid personlig utveckling, ett varmt arbetsklimat och en work-life balance kultur.

 

Skicka din ansökan till jobb@oddhill.se. Vi kallar till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ses!