ikon för webbplatser

Webbplatser

Oavsett om webbplatsen är en enkel företagssida eller en global koncernsajt, ska den leverera – punkt slut. Den ska bidra till att affärsmålen uppnås, vare sig det handlar om att driva försäljning, generera leads eller att förmedla budskap.

För oss på Odd Hill är varje webbprojekt unikt

Som kund har ni höga förväntningar på er nya webbplats. Det ska ni ha. Den ska vara navet i er kommunikation och etablera ert varumärke digitalt. Med Odd Hill som partner ser vi tillsammans till att det blir så. När vi är i mål har ni en unik skräddarsydd plattform som både användarna och ert varumärke älskar.

Under våra fjorton år i branschen har vi levererat träffsäkra webbplatser till många företag i olika branscher. Allt ifrån företagssajter till stora multinationella plattformar. Vi har även en rad intranätslösningar och en rad spännande specialprojekt i vår projektportfölj. Det har gett oss massor av kunskap och erfarenhet som blir värdefulla när vi tar fram er nya webbplats.
 

Skräddarsydda webbplatser i öppen källkod

Vi bygger alla våra lösningar i öppen källkod. Det ger oss full frihet att anpassa webbplatsen efter era behov. Och ni slipper höga licenskostnader. De pengarna kan istället läggas på att göra bra saker på er webbplats istället.

Säkert har ni flera affärskritiska system och plattformar som ni vill att webbplatsen ska integreras mot. Det är sånt vi brinner för på Odd Hill. Lösningar som hjälper er effektivisera, spara tid eller öka försäljningen. Vårt fokus är att bygga fram robusta, säkra och pålitliga integrationer som tillför värde.

Case study of Malmo Stadsteater

De olika stegen i Odd Hills process

ikon

Kartlägga & förstå

Vi lär känna er verksamhet och kartlägger era målgrupper och behov.
ikon

Kravställa & definiera

Vi omvandlar det vi lärt oss till wireframes, design och en plan för hur webbplatsen ska byggas.
ikon

Bygga & kvalitetssäkra

Vi börjar med det grundläggande och bygger sedan på och förädlar enligt principen mest prioriterat först.
ikon

Leverera & repetera

Driftsättning med en infrastruktur som kan förvaltas och vidareutvecklas på ett effektivt och säkert sätt.

Vi maximerar värdet av din budget

På Odd Hill arbetar vi agilt när vi tar fram webbplatser. Enkelt uttryckt innebär det att vi börjar med det grundläggande och sedan bygger på och förädlar webbplatsen iterativt enligt en prioritering som ni är med och bestämmer.

Fördelen med detta är att ni som kund tidigt får se hur webbplatsen växer fram och kan ge löpande feedback under vägen. På så sätt säkerställer vi att vi prioriterar rätt saker och att ni får maximalt ut av er budget.

Med den nya webbplatsen har vi fått den plattform vi behöver för att ta varumärket CellaVision till nästa nivå. Redaktörsgränssnittet är ett jättelyft för oss. Det är intuitivt, lätthanterligt, flexibelt och sparar massor av tid.

Aiste Baronaite-Lund, Web Communications Specialist, Cellavision

Varför Odd Hill?

Vi har lärt oss att det är vårt sätt att att engagera oss i våra kundrelationer som får oss att sticka ut. Vi ser relationen med dig som kund som ett långsiktigt partnerskap, byggt på öppenhet och förtroende. Vi tror på ärlighet, transparens, ödmjukhet och att vara sig själv. Med ett sådant partnerskap som grund kan vi uträtta storverk tillsammans.

Tjänster

UI/UX-design
Tillgänglighet
Utveckling
Integrationer
Övervakning
Säkerhet
Kommunikationsstrategi
SEO
Analys
Copy
Underhåll & support

Verktyg & tekniker

Drupal
Sanity
Next
Figma
Sketch
  • Olof Bokedal - Operativ chef på Odd Hill
    Kontaktperson
    Olof Bokedal
    Operativ chef