ikon

E-Handel

På Odd Hill har vi en tydlig målbild när vi bygger e-handelsplatser. De ska erbjuda en intuitiv och sömlös köpupplevelse som får kunderna att komma tillbaka om och om igen. Vårt framgångsrecept är enkelt – fullt fokus på användarna och mätbara resultat.

Låt användarna berätta hur de vill ha det

Idag finns det flera väldigt bra och kraftfulla SaaS-lösningar att tillgå, med de flesta funktioner man kan önska sig. Men det är viktigt att komma ihåg att det inte är plattformen i sig som leder till resultat. Det är hur man anpassar och implementerar den som gör det. Det är här Odd Hill kommer in i bilden.

När vi tar fram er e-handelslösning utgår vi alltid från målgruppen. Genom att sätta deras behov och förväntningar i fokus kan vi skapa en e-handel som vinner deras hjärtan. Vi har lärt oss att det är det är den bästa vägen mot långsiktig och hållbar framgång. Det säkerställer att vi prioriterar de saker som ger en bra kundupplevelse och därigenom ökar försäljningen. Med den approachen har vi byggt flera framgångsrika e-handelsplatser åt våra kunder.

Moderna e-handelslösningar som konverterar

Odd Hills e-handelslösningar utmärker sig genom att de är extremt flexibla, skalbara, lättjobbade och kostnadseffektiva. E-handeln har utvecklats kraftigt de senaste åren och kundernas krav och förväntningar har följt efter. För att driva en modern e-handel idag krävs det helt enkelt en e-handelslösning som hänger med i svängarna. Det förstår vi på Odd Hill.

De olika stegen i Odd Hills process

ikon

Kartlägga & förstå

Vi lär känna er verksamhet och kartlägger era målgrupper, köpbeteende och behov.
ikon

Kravställa & definiera

Vi omvandlar det vi lärt oss till wireframes, design och en plan för hur e-handeln ska utformas.
ikon

Bygga & kvalitetssäkra

Vi börjar med det grundläggande och bygger sedan på och förädlar enligt principen mest prioriterat först.
ikon

Leverera & repetera

Driftsättning med en infrastruktur som kan förvaltas och vidareutvecklas på ett effektivt och säkert sätt.

Vi tar ditt projekt hela vägen

Vi har samlat all den kompetens i huset som krävs för att ta ditt projekt hela vägen. Allt från idé till färdig e-handel där vi skruvar på saker för att öka försäljningen. Redan från start ser vi till att alla förutsättningar för konverteringsoptimering finns på plats. Vi hjälper dig med mätning, SEO,  digital marknadsföring och growth. Allt under ett tak, enkelt och bekvämt för dig.

Vi maximerar värdet av din budget

På Odd Hill arbetar vi agilt när vi tar fram e-handelslösningar. Enkelt uttryckt innebär det att vi börjar med det grundläggande och sedan bygger på och förädlar lösningen iterativt enligt en prioritering som ni är med och bestämmer.

Fördelen med detta är att ni som kund tidigt får se hur er e-handel växer fram och kan ge löpande feedback under vägen. På så sätt säkerställer vi att vi prioriterar rätt saker och att ni får maximalt ut av er budget.

Jag har arbetat med Odd Hill till och från under många år, med en mängd olika varumärken och digitala projekt. Som kund är jag troligtvis väldigt krävande, men om jag ska vara ärlig så har jag aldrig arbetat med en byrå som är så lyhörda och levererar på en så hög nivå som Odd Hill gör.

Carl-Eric Persson, Marketing Director, Globe Technologies

Varför Odd Hill?

Vi har lärt oss att det är vårt sätt att att engagera oss i våra kundrelationer som får oss att sticka ut. Vi ser relationen med dig som kund som ett långsiktigt partnerskap, byggt på öppenhet och förtroende. Vi tror på ärlighet, transparens, ödmjukhet och att vara sig själv. Med ett sådant partnerskap som grund kan vi uträtta storverk tillsammans.

Tjänster

UI/UX-design
Utveckling
Integrationer
Övervakning
Säkerhet
Innehåll
SEO
Analys
Copy

Plattformar

Magento
Shopify
WooCommerce
Bigcommerce
Headless eller Monolit
  • Olof Bokedal - Operativ chef på Odd Hill
    Kontaktperson
    Olof Bokedal
    Operativ chef