Our services

Våra tjänster

Varje kund har sina unika utmaningar som kräver unika lösningar. Som tur är älskar vi webbteknik, kod och utveckling – ju mer komplext något verkar desto roligare för oss.

Vad kan Odd Hill göra för dig?

Det bästa är om vi kommer in så tidigt som möjligt i er process. Då kan vi bidra till ert team med uppdaterade kunskaper i UX-design, strategi, användarvänlighet, sömlösa integrationer och affärssystem.

Vi är vana att hantera flerspråkiga multisajter på flera marknader, och vårt mål är alltid en sömlös upplevelse för dina kunder. Systemen ska dessutom vara enkla att hantera för dina medarbetare.

Hur går ett samarbete med oss till?

Kortfattat gör vi en gemensam analys av dina befintliga och potentiella kunder, dina utmaningar och dina målsättningar. Det gör gör vi tillsammans med dig och dina nyckelmedarbetare eftersom det är ni som känner era kunder och processer bäst.

När analysen är klar tar vi fram en strategi som passar er budget och tidsplan och sammanställer vad som ska göras.

Agilt och tydligt i crossteams

Vi jobbar fokuserat, agilt och målinriktat i effektiva crossteams och du är alltid välkommen att hälsa på, sitta bredvid när vi jobbar, eller sitta och jobba hos oss en dag.

Alla är inte lika intresserade som oss av hur kod och UX-design växer fram, men om du är det så är vi glada att få visa dig.

Lansering, content, PR och marknadsföring

Du träffar hela teamet i sprintmöten med löpande avstämningar så att du har full kontroll över processen och över din budget. Vi är kända för att vara öppna och uppriktiga, och förhoppningsvis uppskattar du det lika mycket som våra andra kunder.

När din nya sajt lanseras firar vi tillsammans och om du har beställt content, marknadsföring och PR via oss så njuter vi av att se nya data växa fram.

Våra underleverantörer – vårt ansvar

Behöver du uppdatera ditt innehåll på webbplatsen, annonsera, PR-hjälp eller utöka ditt content till sociala kanaler? Vi har ett brett tjänsteutbud med hjälp av våra systerbyråer OAWA och 040 samt via våra partners.

Element/arrow-return-large Created with Sketch.